Website Stichting BREIN werkt gewoon [UPDATE]

internet De website van piraterij-bestrijder Brein werkte tot gisteren niet. Dit kwam door een DDoS aanval, waarbij er enorm veel “requests” naar een bepaalde website worden gestuurd. Op de website van Brein, www.anti-piracy.nl, is nu te lezen dat men op dit moment druk bezig is met de opbouw van de site, maar is dat wel zo? Een beetje googelen doet wonderen, want de website werkt gewoon. Neem DIT als voorbeeld. Hoogst opmerkelijk dat men er daar zo lang over doet om één pagina, de hoofdpagina, zo lang niet werkend te houden…  Update : Brein maakt zich weer belachelijk. Men heeft nu een wachtwoord gezet op een aantal gisteren nog wel werkende pagina’s, en andere pagina’s zijn verwijderd [DigitaalMedia]

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck


2 Responses to “Website Stichting BREIN werkt gewoon [UPDATE]”

  1. BREIN’s site werkt echt NIET!!!! 16.42 Oslo Noorwegen

    [Reply]

  2. @Peter Wolfe
    Hallooo, wakker worden. Kijk even naar de datum van publicatie, 1 juli 09 door Redactie. Brein heeft ongetwijfeld lucht gekregen van deze berichten op deze en andere sites.

    [Reply]

Leave a Reply